Vi er i gang med dag nr. 5, med blå mærker, en krop der føles som var man lige blevet kørt over med en damptommel, en hånd, der efter hammerslag pga. nedrivning af fliser på toilet, kronisk har sat sig fast – hvad man hurtigt kunne forveksle med kaptajn klo. Men når det ellers er sagt, så er vi stadig på med totalt oprejst pande og kroppen fuldt dopet af adrenalin.

Væg rives ned

Væk var den væg!

Et hus der på mange måder stort set er væltet – 3 vægge er væltet i dag, (der røg lige en ekstra væg i svinget) det var den imellem soveværelse og toilet – når men, vægge er også totalt overvurderet, ikke så meget pis, når jeg alligevel vågner om natten og skal mormor tisse. Dog skal det lige noters til dig som læser med, for at hente inspiration og måske lære at andres fejl, at den væg mellem soveværelse og toilet udelukkende blev fjernet på grund af dårlig stand, den var flækket flere steder, og det kunne ikke betale sig at lappe på den.

Ja en væg mere måtte ned…

Men det var ligesom ikke lige noget du kunne se, før du havde gravet dig ind igennem tre lag tapet fra henholdsvis 80´erne, 90´erne og 20´erne. Vi er samtidigt blevet enige om, at der skal lægges nye strøer, for ellers kan vores trægulve ikke lægges i den rigtige retning.

JAMEN vi siger tak til den lille økonomiske post der kom oveni, nu hvor jeg alligevel er i gang med at bruge en masse penge, for skadaha! 😀

Væggen mellem sove- og badeværelse.

Træt, nederen krop, en tilfredsstillelse uden lige! 🙂