Det er længe siden og man kan vist roligt sige det er stilhed før stormen eller NOT! Tiden flyver og der arbejdes stadig på det jeg pt må sige at være et distanceret forhold til det der en dag skal blive til mit drømmehus.

Der kan vist ikke skabes nogen tvivl om, at jeg stadig holder mig utrolig godt og stadig ligner en på 29 år. Et portræt billede af mig i min tis gule have (har jo pt ikke noget toilet, og skal man, så skal man altså), min første fødselsdag som ægte husejer! Og det må jo bare være lykken. At være blevet husejer indebærer utrolig mange voksen ting! Og her tænker jeg at udarbejdelsen af en “husejermanual” ville været på sin plads og godt for mig. Har ikke undersøgt, men mon den kan købes et sted? Hvis ikke sådan en findes, er jeg klar på at nedskrive en!

Er der meget at berette? Nej jo nej jo.. Gulvet er ved at tage form, lofterne er igang med at blive grundet. OG her sætter vi lige fed streg under til dig, som en dag overvejer at skulle sætte filt op! HUSK der en forside og bagside. For det ikke andet end spild af tid og sætte sådan en gang filt forkert op. Konklusion på denne brøler er, at vi grunder på liv og løs.

Skal være ærlig at sige, jeg ofte må bide mig selv hårdt i armen (og knibe mig i armen er ikke nok), for at kunne forstå, at jeg er en ægtevaske husejer nu, i så tidlig en alder. Som samtidig har modtaget adskillige velkomst brev og et login til villa, Volvo hund klubben. Men Hey, jeg sgu fan! Og vi glæder os bare til at smide benene op på sofabordet med en kop kaf’, læne os tilbage veltilfreds, lige nyde det og derefter skriver jeg selvfølgelig en nybegynder husejer manual til dig derude.