Hvor der handles der spildes – bare lige en lille smule i hvert fald. Det kører bare, vi er nede med det der, med at lege byggemand Bob håndværker, og vi synes egentligt bare det kører på skinner. Vi er de glade håndværkere og ikke de vrede håndværkere, som der for år tilbage var et tv-program der hed. Meeeen, for at det skal være godt, skal det lige være skidt først!!Og jaaaa det fik vi en lille smagsprøve på, for et par dage tilbage!! Og når jeg siger en lille smagsprøve, virkede det i sekundet, minuttet, timen og døgnet efter, som en KATASTROFE!! Stop, stop, stop!! Min søde svigerfar og hans murerven havde lagt billet ind på, at opsætte filt på lofterne efter gipspladerne var kommet op og efter vi havde spartlet og slebet med den populære giraf. Alt var godt og svigerfar havde styr på det filt der, altså lige indtil min kære kæreste valgte at kigge forbi. Manden der ellers bruger briller, og som tangerer til at være en Muldvarpe, natteblind og går med næsen i sky, er meget tilfreds!! Altså lige indtil han opdager forskellen mellem to steder på loftet…

Filten er vendt forkert!! (til den som er lige så ny i branchen som jeg, ja så er der sgu en forside og en bagside på sådan’ noget filt, hvilket betyder, at den side som skulle vende nedad har fået en omgang grunder, således så det skulle være nemmere at dække og dermed minimere antallet af gange vi skulle male). Men vi har altså nu hermed vundet, en omgang ekstraarbejde med at male grunder på filten inden vi nok godt kan regne med at skulle male 1-2 gange ekstra, for at dække loftet til vores perfektionisme.

En tur ud i det blå

Vi har for længe siden planlagt en, “vi trækker stikket kæreste tur” / “vi har nok brug for at holde en renoveringspause tur”. Turen er planlagt efter de mange gode råd, fra nær og fjern, hvor det af flere, er blevet malet med meget store bogstaver, om hvor hårdt det er for parforholdet, når man kaster sig ud sådanne vilde projekter, som at totalrenovere et hus. Det er jo den helt store ultimative PAR TEST!!

Så et par dage i Assens på det dejlige Fyns land, har gjort, at vi nu er som ny forelskede, fået snakket alle udforingerne igennem, store som små, alle sandhederne er lagt på bordet… Eller vi er bare ikke lige der, vi er ikke nået dertil hvor det er helt igennem noget LORT, og der bliver smækket med døren ish! Vi kunne faktisk ikke komme hurtig nok hjem. Vi ville bare hjem og have byggemand Bob tøjet på. Vi har stadig ikke fået nok af at lege Bob.

Gulvet skal op

Næste projekt er nu at rive gulvet op, så vi kan gøre klar til montering af gipsplader på vægge efterfulgt af gulvvarmeinstallation (som i min verden nok bliver det største projekt indtil nu).

Idag fik vi sammen, uden nogens hjælp, revet gulvene op i 2 af værelserne, synes faktisk vi er OK seje!!

Vi har det sjovt, vi er FAN af at lege håndværkere, og vi gør det sammen.