Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nyinoerremarken.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Tiden, 280 i timen – ikke færdig!! – Ny i Nørremarken

Ny i Nørremarken

Fra Renoveringsnovice til Handy Woman

Menu Luk

Tiden, 280 i timen – ikke færdig!!

Hverdagen kalder

Tilbage på arbejdet, tilbage til den virkelige verden! Stop, stop, stop!! Jeg var jo ikke færdig med at lege byggemand Bob. Var jo kun lige kommet igang, og håndværkerlivet og tøjet passer mig sgu meget godt. (typen der bare vælter ud af sengen, hopper i tøjet og bum videre – make-up og tandbørstning er overvurderet)

Fuld gas på nedrivning

Vi var 6 dage om at rive alt det indvendige ned. Og vi snakker ALT!! Skabe, køkken, bryggers, fliser på væggene i begge badeværelser, alle lofter (hvor der ovenikøbet var 2 lag indimellem) vægge der skraldes for tapet/vægbeklædning, radiator afmonteres/fjernes, 3 vægge der væltes (gas beton over alt) osv.

Jaja, rolig nu sidder du og tænker, I havde også lejet en container, så er det jo ikke noget problem, at rive ned og smide ud!

Men hov, der havde vi så lige fornøjelsen af at køre til lossepladsen ca. 20 gange.

Fra 280 i timen til sneglefart

Nu er el-montering sat igang, og tiden går laaaaangsomt, i forhold til jeg kører 280 i timen, så pt. er håndværker, en uge bagud i følge min tidsplan – håndværker er dog ikke enig – så nu vil jeg gerne vide, hvor jeg kan søge stillingen som nedrivnings Bob, for jeg har tilsyneladende ikke fået nok!! 😀