Tempoet er nede, helt nede. HELT dernede hvor en snegl ville vinde, hvis der var opsat et kapløb mellem den og tiden. Mit kontrol og tempoparameter stikker helt af, og jeg sat på en ufrivillig prøve. Egentligt er jeg nok bare i konstant kapløb med mig selv og med tiden! Jeg kigger mig selv over skulderen, og ser tiden, den stille og roligt nærmere sig mig, og som puster mig mere og mere i nakken, det er hårrejsende og spændingen er ikke til at holde ud.

“>

Vi er lige der, hvor der skal til at fræse ud til stikkontakter nede ved gulvet, gipspladerne skal sættes på væggene, efterfulgt af en omgang spaltling, og dermed endnu opsætning af filt (og denne gang sættes det RIGTIGT op!). Ventilationsanlægget sættes op og rør samles på loftet og lægges ud til alle værelserne, vi har fundet det trægulv vi gerne vil have, køkkenet er målt op og tilbud indhentet. Også sidder du måske og tænker, jamen OV! I er da nået virkelig langt. Og her er jeg selvfølgelig høflig så, tjo jo, tjaaa joo jo, det er vi da også. Men her bliver jeg simplethen nødt til at stoppe dig, for i mit hoved ser det HELT, helt anderledes ud. Som skrevet tidligere ser det nærmer sådan her ud: en snegl, et kapløb, mig der løber i alle retninger bare for at sikre mig (lidt som en høne uden hovede), at tiden ikke haler ind på mig.

En sagde forleden. Jaaa det er nok først til oktober, huset er klart til at flytte ind i. Første reaktion, min krop stivede, og anden reaktion var at høne uden hoved nu løber endnu hurtigere og mere forvirret rundt, tredje reaktion, JEG FLYTTER IND FØR.

Er det virkeligheds billedet. LANGT fra!!

Håndværkeren er tilbage for en velfortjent ferie, og svigerfar giver den fuld gas i disse dage, og lad mig lige helt være ærlig. Uden disse to unge mænd, som hjælper os med renoveringen, har vi ikke noget hus at flytte ind i, senere i år, næææ der er vi nok nærmere i 2025, hvis det bare var Thomas og jeg som skulle renovere det, plus en skilsmisse rigere – så med de ord er der håb forude.

Men skriv dig bag øret, hus renovering er ikke for sarte sjæle.

Ønsker alle en solrig dag og håber du nød læsningen.