Over et år siden, at tanker og refleksioner sidst blev til tekst!

Husrenoveringen har taget os igennem sine prøvelser. Nogle vil mene det er småting og andre vil mene, at det er en orkan vi har været igennem. Og ærligt, så ved tankerne faktisk ikke helt hvor de skal starte. Personligt var tanken bag MIN blog, at den skulle være til dem som havde lyst til at følge med i vores projekt om at renovere hus og se det blive til det drømmehus vi altid har ønsket os. Bloggen var og er også til for at inspirere andre “nybyggere”. Meeen det skete ikke, for i september sidste år, blev her stille!! Hélt stille!!

Såååå nu starter vi her…

Altid en god ide at starte med at gå pænt og høfligt ind af hoveddøren, og det gør vi også i dag. Og det ser jo pænt og yndigt ud alt sammen. Men lad os se hvad der gemmer sig bag døren.

Den 1. April 2018 overtog vi huset, fyldt med håb og optimisme!

Men sandheden skulle vise sig at være en anden, jeg var naiv og Thomas et nervøst nervevrag. Men der var ingen vej tilbage og inden vi så os om, var vi igang med at rive alt ud af huset.

Det tog faktisk ikke lang tid, og det var sindsygt nemt, så med vores håndværkerhandicap i baghovedet havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at det ville være så nemt og vores naive optimisme kom hurtigt igen!

Opbygningen derimod er en helt anden snak, men en snak jeg gerne vil dele med jer. Jeg skal bare lige finde den helt rigtige tone og melodi og indtil da kan jeg afsløre, at vi er hér i dag!

Vi er i mål! Såååådan cirka. Som HUSEJER er der altid lige en lille skrue eller en liste som magler et sted og min to-do liste er meeeeeeget laang.

Derfor sidder jeg nu her. Vi starter i det bløde, og stille og roligt kan vi, Ny i Nørremarken-parret, fortælle om vores projekt om det at renovere hus. Der er taget hul på opgøret med stilheden!!

Tak fordi du læste med!🙏