Fra entren går vi videre ind i samtalekøkkenet. Er det ikke det, alle drømmer om? Et sted hvor alle kan samles, familien, gæsterne og bare os som kærestepar.

Det var i hvertfald vores store DRØM!

Vi kom jo også fra en lejlighed (54kvm) hvor ingen lyde var overladt til tilfældighederne og ingen plads til at udtrykke sig kokkemæssigt. Så på 54kvm var der altså ikke plads til et samtalekøkken.

Billede af køkkenet i vores gamle lejlighed.

Såååå for at den drøm ligesom kunne gå i opfyldelse, skulle der rives en væg ned mellem køkkenet og stuen, det tog ikke mange minutter. Så skulle også lige rives loft ned, hellere ikke de store ben i det. og til sidst skulle gulvet rives op. Og det var lettere sagt end gjort. Det var ikke til at brække op, så vi var nødt til at tage en rundsav i brug for, overhovedet at få fjernet gulvet.

Billederne her taler for sig selv.

At finde ud hvem vi skulle købe køkken af, tog os ikke lang tid at finde ud. Valgt stod mellem Ikea og Designa. Og da vores tålmodighed ikke var til Ikea og servicen i Designa var i top, så var det nemt for os. Det var mere hvordan køkkenet skulle se ud, hvordan det skulle indrettes. Skulle det være praktisk eller bare et udstillingskøkken. For os skulle det være praktisk. Vi brugte laaaaang tid på at snakke forskellige løsninger inden vi fik VORES drømme samtalekøkken.

Her taler resultatet også for sig selv!

Vi ELSKER vores store rum hvor der plads til dejlige mennesker.

Dog en lille fodnote til måske næste renoveringsprojekt! Ingen byggeprojekter uden der sker nogle hovser! Og dem synes jeg også er vigtige at nævne, for det er sgu i virkeligheden dem Thomas og jeg har lært allemest af.

Husk at mål rigtigt når der laves stikkontakter. Ellers skal man til at flytte dem, når bordpladen skal sættes op, og resultatet kommer til at se sådan her ud.!

Og måske vi lige skulle have taget en ekstra snak om hvor køkken øen kom til at stå og ikke mindst hvor lang den skulle være eller er. Vi havde lavet udtræk til 3 pendler, men i virkeligheden er der kun plads til 2.

Med små fejl eller ej. Vi er heldige have et skønt samtalekøkken. Og vi er vilde med de løsninger vi fandt frem til i samarbejde med håndværker og Designa.