Meget vand er løbet gennem åen, eller hvad man nu siger. Og nej nej nej heller ikke vi, er det perfekte husejer par!

Men vi er endelig, ENDELIG blevet færdige med at trække og lægge rør til gulvvarme. Det har kostet håndværker og svigerfar blod, sved, tårer, masser af kage og kaffe. Løsningen på gulvvarmeombygningen har været, at vi imellem forskaldningsbrædderne har lagt alupex rør 16mm efterfulgt af krydsfinerplader 9mm. Vi er i MÅL!! Sååå nu er den gamle- og mini-Jensen ved at sætte glasfilt op, og jeg er i gang med at male vinduer. Ved ikke lige hvorfor jeg fik den sindssyge ide, at det var mig som skulle male de vinduer. For shiiit en total idiotisk opgave. Stille og rolige malerstrøg, der skal dækkes af med malertape, og forsigtigt males rundt om en milliard krinkelkroge… Dig som kender mig!! Jeg har ikke det der ligner tålmodighed til dens salgs arbejde.

Neeeeeej, så jeg har opfundet 1000 andre opgaver som var vigtige at få ordnet på vores drømmehus. Og vigtigt er jo at få fjernet nedfaldne æbler, få slået græsset for femte gang i år. Plukke æbler til marmelade og æblegrød. Få rettet kanter i diverse blomsterbede. Ahhhh men opgaver der simplethen ikke kunne vente…

Endermanme vigtigt at kunne prioritere og strukturere vigtige opgaver, siger det bare.

Når men 3 værelser er færdige med at få sat glasfilt op, så mangler vi jo ikke særlig meget (kontor, gang, køkken/alrum,soveværelse, bryggers og 2x toilet). Eller NOT. Når men der er en dag imorgen også. Og det perfekte par, er vi LANGT fra!! Men vi er stadig sammen, deler stadig seng, sååååå ja nogen sagde det ville blive hårdt, bare vendt og se.. Måske!! Men vi har to gamle nisser som hjælper os, så vi kan ikke ønske os mere, for det er ikke hårdt!! Og det bliver det nok aldrig!

Sammen er vi stærke!!