Jeg malede lofter i søndags, og lad mig bare sige det sådan her: Jeg begriber ikke hvorfor Thomas, svigerfar eller håndværker ikke stoppede mig, tænk at de turde lade mig stå med maler rullen i hånden!! For at se søndagens resultat, er jo som at se en pige på 4 år male, og hvor der er lagt op til de helt store udfoldelser på et helt vanvittig kreativ niveau, som ikke mange kender.

Og lad os lige igen, MEGET kort nævne at der er en grundet forside og bagside på filt nu om dage. Tror aldrig den fejl får et punktum!

Næste foreløbige projekter i det måske lidt overildende renoveringsprojekt er, at vi skal have slebet resten af væggene, vindueskarme, indkøbt filt og få sat det rigtig op. Vi skal have afsluttet handlen med køkken firmaet, og vi skal sikre os om vi har valgt de rette elementer.

Vi holder hovedet højt, eller vi prøver. Mest af alt gælder vi os til pakke sydfrugter fra lejligheden også se at få flyttet røven ind på Skelhøjevej.