33 år og jeg er den lykkelige husejer, og det betyder selvfølgelig med alt hvad det måtte indebæger. Når man er husejer, er det åbentbart helt normalt og en selvfølgelighed, at have fremmede mænd stående/gående på taget. Det kunne man godt lige have givet et hint om, til de her to så lime grønne, motoriske dårlige, med begge hænder skruet baglæns på håndværker og nye husejere. Men okay, de stakkels mænd passede bare deres arbejde, også på en søndag, med firma adr i det sorte Jylland, så det var jo lige om hjørnet at slå vejen forbi Køge, (var så overrasket, over at se en mand stå på mit tag, da jeg kom kørende op af vejen, at tanken om et billede kunne have moret mange, nåede jeg ikke at tage.)

Mit hoved have vist bare tanken WTF… Hvad sker der lige her!!!

Men med Thomas i et let og elefant agtigt rullefald ud af bilen, inden jeg nåede at stoppe den, fik han mandsopdækket mændene stoppet dem i deres gøren. Det var en gammel aftale, om at få renset taget hver andet år, hos den tidligere ejer som ikke var blevet annulleret.

Fik sendt de stakkels mænd afsted uden rens af vores tag, også var vi sgu ligesom igang!! OG Det er nu vi skal bestå prøven.

Håndværkeren er rejst på ferie, (har ellers prøvet at spørger ham, om det virkelig er en risiko han tør tage?) Når men rejst er han og vi er nu overladt til os selv. Måske står huset når han kommer hjem igen, måske ikke. Man kan ikke vide sig sikker når først jeg får et stykke værktøj i hånden. Og han kender os tilsynlandende uhyggelig godt, for midt i en mellemlandning, ringer han hjem til os, bare lige for at høre om vi klarer den, og gennemgår lige en gang mere hvordan og hvilken vej selve filten skal vende når den skal limes på gipspladerne. Han er sgu kær!!

Men vi overrasker ham nu gerne, så dagen i dag er hvor vi er blevet færdig med at slibe spatel inden filt skal op. Og jeg siger vi, så lyder det som om det både er Thomas og jeg som har slebet gipspladerne. Men må hellere tilstå med det samme. Jeg har fået lov til at nyde det dejlige forårs vejr og lege havemand i stedet. Kan lige så godt sige det, er fan af fordelingen. Så det er simplethen så hårdt at bygge hus!!