Taler overskriften for sig selv! Måske, måske ikke. Mit ellers ret så naive sind og tilgang til det at konvertere til byggemand Bob, må sige at have fået sig et wake up Call! Og jeg som ellers gik og troede at den helt store fejl 40, var at vende loft filten forkert. Der tog jeg altså gruelig fejl, og blev samtidigt en del klogere.

Vi mangler at lægge dampspærrer!! Det er vist her, hvor fejl 100 bliver opfundet!

Vi er sat sådan ca. en uge, måske mere tilbage. Vi var ellers lige der hvor der skulle til at etableres gulvvarme i huset, sættes filt på væggene, men vi nu er vi altså der hvor vi bygger baglæns. Så vi rydder da gerne alle rummene i huset. Og nu kommer det, læg nu godt mærke til rækkefølgen: der skal skrues en million skuer op, der skal fjernes temmelig mange forskallingens brædder (magter ikke at tælle dem), så fjernes der lige 57 poser papir uld som i gennemsnit vejer 10 kg pr pose, det er lige omkring 570 kg, væk med det, og op i sække med dem, og sidst men ikke mindst strøerne fjernes! Også får vi altså lagt det dampspærrer som forskrifterne siger man skal. Jep, også bliver det hele så lagt som tidligere set på bloggen. Så NOTE til dig der skal lægge nyt gulv, undersøg lige hvad forskrifterne siger!! Vores forskrifter lyder sådan her: dampspærrer, strøer, papir uld også forskallingen brædder og en million skruer, og herefter kan der lægges gulvvarme imellem forskallingens brædderne, og sidst det ønskede gulv.

Men heldigvis er det jo sådan, at man simplethen bliver så klog af de fejl der begåes her i livet, så denne her snupper vi da gerne med i byggerygsækken. Og alligevel vil jeg da gerne notere her, at det kan ikke anbefales. Så synes du, du har for meget tid, så brug det på noget andet!!