Overskriften taler for sig selv. Det er ikke mit bord og jeg er ikke på hjemmebane, ingen interesse, I don’t car. Snakken har været der mange, mange gange. For det skal være det HELT rigtige møbel, så nu skal der måles op, fræse ud i væggen, trækkes strøm, så ingen ledninger kan ses ved det endelig resultat af det ophængte TV.

Men jeg er faktisk fuldstændig ligeglad, for min holdning er, at jeg synes alle TV møbler er grimme. Eller det vil sige jeg endnu ikke fundet et, som jeg synes er pænt. Og her bliver jeg nødt til at sige, jeg har kigget på rigtig mange! Altså ikke et eneste som var pænt, og derfor en konklusion på at alle TV møbler er grimme.

Faktisk har jeg prøvet op til flere gange at undgå, at blive nulret ind i det projekt, med det her skide TV møbel. Men jeg kommer ikke uden om det, OG DET ER HER PARFORHOLDSTESTEN VIRKELIG BLIVER SAT PÅ PRØVE!!!

Eller aaaahh mon dog!!! Lad os se hvor det her blik bringer os hen. Men bare lige et godt råd med på vejen, hvis du står i sammen forhandlingsproces med ham eller hende derhjemme. Bare virk interesseret, så går det over igen! 🙂

Skøn dag til dig.