Håndværker, svigerfar og blufærdighed er ikke for sarte sjæle, så hvis du ikke til en helt nede på jorden snak om toilet besøg, en lort og lugten derefter, så skal du bare springe det her blog indlæg over. Tør du læse med?

Alle grænser er røget for længst. Havde nu ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg i mit liv skulle sidde og bummelumme, uden nogen toiletdør, eller for den sags skyld med to udgange, uden dør. Bare to huller med frit udsyn til, hvad der nu måtte ske på sådan et toilet. Ej hellere, havde jeg drømt om, at jeg ved med først udmeldning om at jeg lige skal på toilet, og alle mand, gerne lige må holde sig i ro og væk fra den del af huset, ender med at blive til udsigten, direkte ud gennem vores kommende kontorvindue, og dermed også en direkte udsigt til svigerfar som sidder i haven og holder pause og altså direkte øjenkontakt med svigerfar.

Meeeeeen hvaaad! Det tager vi sgu med. Pludselig meget voksen, 33år, og som føler sig utrolig meget i et med mig selv! En prut, et hus med have og ingen døre i huset skulle der til. Blufærdighed i mit liv er dermed ikke eksisterende.