Egentligt er det sådan her, når man bygger hus! ELLER når jeg bygger hus, at det hele bare er en film som kører sideløbende med hverdagen og virkeligheden. Er det et mareridt? NEJ ikke endnu, bliver det et mareridt? Tja måske. Det ved jeg ikke, det vil tiden vise.Der køres til og fra huset, før arbejde, efter arbejde, i weekenden og når der er tid.Men hverdagen/virkeligheden maser sig på. Den vil også være med til at lege byggemand Bob projekt. Eller er det omvendt, at det er Bob som maser sig på, for at blive min virkelighed og hverdag? En ting ved jeg!! Det er et kapløb og det følelses som sideløbende kapløb! De gange hvor jeg virkelig kan mærke det ikke er uvirkeligt (og måske minder om et mareridt), er når der bliver sendt beskeder til min e-boks med regninger på million beløb, og tal der flyver rundt i alle retninger. Der bliver jeg mindet om at det ikke er uvirkeligt. MEN helt igennem meget, meget, meget virkeligt og MIN hverdag!!