Fokus på huset, haven, jobbet, det sociale liv og finde humoren i at træne (tror jeg dog aldrig det lykkes) – giver lyd fra mig hvis jeg knækker koden!!

Vi var et par timer forbi vores støvede, pillede og ikke beboelige hus i dag.

Vi har fjernet gulv på det store badeværelse, El er trukket i meget af huset, gipsplader sat op i soveværelset, i det ene toilet samt køkken/alrum. Er vi nået langt, taget i betrækning af vi er på vores 21. dag som denne her meget pludselig voksne husejer? Ikke hvis du spørger fruen i huset!

Jeg kan lige så godt sige det!! Jeg føler mig overflødig, sat af sporet og jeg har IKKE KONTROLLEN, og det er IKKE cool!! Typen der skal være med og have pulsen på det hele, ja tak. Det har jeg på ingen måde her, skal vi lige se at få lavet den byggeplan/projektliste, æææhh ja tak!!

Eeeeej det går jo godt og efter planen. Vi har dog fjernet flere vægge end først aftalt, og vi kommer til at bruge energi på, at gøre væggene stærkere ved at reparere og sætte ekstra gips op på dem når tiden er til det.

Men jeg kniber mig i armen for jeg er sgu husejer, og bliver sur på Thomas, når han fortæller mig, han har fri uden jeg har fri, midt i næste uge for at lege byggemand Bob håndværker typen på vores drømme hus. JEG VIL OGSÅ LEGE OG VÆRE BYGGEMAND BOB!!

God lørdag – ses i huset!!

http://nyinoerremarken.dk/blog/wp-content/uploads/2018/04/img_0048.mov