Jep den er god nok, 8 kasser so far. Om det er fortidligt, alleredet at have pakket, det kan man jo så diskutere. Men jeg er så klar, at ved det sidste søm, som hammers i, står jeg klar med den første flyttekasse og klar til at indvie MIT drømmehus.

Kan man sige at indflytningsdatoen, er lige om hjørnet? Arrhhh naaaaeej, ikke lige og skæbnen vil os vist også noget andet! Vi bokser stadig med gulvet, men tror måske anlægningen af gulvvarme påtænkes at skulle lægges i denne uge.

Køkken, bryggers, toilet elementer er vi mere eller mindre i hus med. Mangler dog at beslutte hvilken bordplade samt hvilke armatur vi skal have. Meeeeeeen det når vi nok, det er jo noget af det sidste, der skal sættes op, og vi har valgt at droppet det at stresse. Intet mindre end spild af tid. Og vi har også måtte erfare, som alle i vores kære netværk også meget klart og tydeligt gjorde os, pænt opmærksomme på, inden vi startede denne måske lidt overkill renoveringsprojekt af det som vi i sidste ende gerne skulle kalde DRØMMEHUS.

AT INGEN BYGGE DATOER OVERHOLDES!! Og sådan er det bare. Det faktisk en regel for at det ikke må ske! Hmm hvad fanden mon der skete hvis den ikke blev overholdt?? Blå, brand OG?? Mon dog! Meeeen kan vist lige godt sige til dig, som op til flere gange sagde: Mette!!!!, vent nu og se. Det kommer ikke til at gå som du planlægger det.

Neeeeeej det indrømmer jeg!! Jeg er blevet utrolig KLOG de sidste 4-5 måneder. Og Thomas med, på nuværende tidspunkt, tror jeg faktisk kan godt at han kan tilføje byggeleder på sit CV. Så egentlig kan man vel godt sige at min kære mand er konverteret til en ægte BYGGEMAND Bob!!