Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nyinoerremarken.dk/public_html/blog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
33 år, mit space – G-streng – Ny i Nørremarken
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nyinoerremarken.dk/public_html/blog/wp-includes/post-template.php on line 284

Ny i Nørremarken

Fra Renoveringsnovice til Handy Woman

Menu Luk

33 år, mit space – G-streng

I min søvn druknede tilstand, vandrer jeg direkte ud i friheden på vores altan i lejligheden, OG dermed DIREKTE ud i naboen. OG ja, så blev der vist bare sagt velkommen til morgenbollet hår, en lidt for kort T-shit og g-streng. OG hvor vil jeg hen med det? Egentligt bare at pigen i en alder af 33 år som pludselig blev meget voksen og som på utrolig kort tid, røg ind under den kategori som vi alle betegner som “normal”, er så KLAR til at flytte ind i hendes nyrenoveret, lidt byggerodet nyinørremarken hus. For lige pludselig, synes jeg simplethen at naboerne bare er en lille smule for TÆT på! At privat livet er ikke eksisterende. Og jeg siger det bare.. det er som kommet overnight, det er edermanner farligt!! Men temmelig heldigt, at vi så har købt det hus altså. Og der er da også kun lige et bare små justeringer, også er det hus da så klar til at flytte ind i.

Sover sgu i telt

Eller, Ahhh jeg slår sgu telt op imorgen, jeg er ikke så fin på den, at jeg ikke lige kan bo i “lidt” byggerod, også er jeg da også sikker på, at jeg kan gå direkte ud i haven med en lidt for kort T-shirt og g-streng, uden at jeg føler naboen står på min altan. Livet er at være husejer, og bo i telt i haven.

Men lad mig slutte, som jeg har skrevet før! Jeg ELSKER at være blevet husejer (også selvom det tog os 10 år, at tage springet).

Hvem skulle ha’ troet det! At midt i ophængning af vasketøj (for allerførste gang i hele mit liv, i min helt EGEN have), at jeg knibe mig i armen af lykke, og egentligt også bare taknemlighed over, at jeg er blevet så voksen, at jeg har fået mit eget tørrestativ, havebord og parasol.

Jeg er FAN!!