Det har føltes som en evighed (underskriften blev sat den 07/11-17) . En evighed at skulle overtage vores drømme hus, men nu er der mindre 3 dage til OVERTAGELSES datoen 01/04-18). SHIT ER JEG KLAR!

Det er nu, lige om lidt er JEG det, man i Danmark kalder fuldbyrdig voksen. Jeg mangler bare lige at købe Volvo´en og vovsen, så er jeg vist også røget helt indunder den kategori som vi alle kalder ”NORMAL” her i Danmark.

Umiddelbart er jeg lige der, hvor jeg er ved ”skide” i bukserne af skræk, samtidig med at sommerfuglene har fået frit løb og flyver rundt som en af de rigtige slemme tornadoer i et stort virvar og KAOS i maven, som efter en af de rigtige lede rutschebane ture i en forlystelsespark, hvor du så lige runder hele følelsesregistret.

Netværk omkring os, har delt deres tanker med os omkring køb af gammelt lorte hus fra 1970´erne (og tak for det). Kan I nu klare det, I kan jo ikke noget håndværk selv. Ov det bliver en dyrt omgang, at skulle toprenovere. Det bliver hårdt for forholdet, der bliver I virkelig testet, og ja bla bla bla, mange gode råd og nogle er tildels arkiveret.

Og jamen for helvede, jeg tager imod det hele, med åbne arme.

OG ved du hvad? JEG ER KLAR!! VI ER KLAR!! VI GLÆDER OS!!

DET STORE SPRING!! VI ER BLEVET HUSEJER.