10 tommelfingre og illusionen om at være byggemand Bob og en sej håndværker, beskriver i virkeligheden meget godt, hvordan jeg ser mig selv i forhold til at realisere drømmen om vores drømmehus.

Men det er bare ikke helt sandheden. For 2 uger er gået, og vi har haft ferie og alt den tid vores håndværker kunne drømme om, til at få hjælpe af to så rutinerede byggemænd Bobber som Thomas og jeg jo er. Den seje Bob har stået morgen efter morgen med store våde øjne og kigget på håndværker, i håb om at i dag, er der en masse opgaver der skal løses (altså de seje håndværker opgaver). Men med 10 tommelfingre skruet på henholdsvis højre og venstre side af kroppen, har det været helt ukompliceret opgaver den kære håndværker har givet os.

Og lad os da bare hurtigt blive enige om, at billederne taler helt for sig selv.

Det har været pisse hårdt!! Det var seriøse håndværker opgaver vi blev udsat for, det kan enhver da se. Men hvis der lige gøres regnskab op, og status over hvor langt vi er kommet, så er vi sgu egentligt helt OK med!!

Status!

Sååå, gipsplader er sat på væggene, tagplader efter nedrivning af skorsten opsat, 2 vægge opsat/genopbygget, gangbro på loftet bygget, spartling af vægge og vinduesrammer gjort, udgravning 3 steder med henblik på udskiftning af rør til træk/slip, vand ind/ud, det sidste toilet fjernet (og det skal nok blive underholdende og er sikker på en “grim” historie kan udspille sig her).Så vi har danset mange forskellige danse med håndværker, nogen mere pæne end andre. Tror han er godt tilfreds med at vi er startet på vores respektive jobs igen, og ikke render rundt og skal lege byggemand Bob mere, så han rent faktisk kan få lov til at gøre det han bedst til, uden Bob 1 og 2 står og hiver ham i ærmet om hvad vi nu må gå igang med eller kan hjælpe ham med.

Vi har det godt, vi har det godt.